Onafhankelijke aanbieder van glasvezel en vernieuwende internetdiensten

Teleplaza is ruim 20 jaar actief met telecommunicatiediensten en beschikt over een eigen technische afdeling en verkoopkantoor met service-desk in Tilburg. Teleplaza is een puur Nederlands bedrijf, dat niet afhankelijk is van buitenlandse investeerders. Teleplaza werkt met lokale partijen en netwerkeigenaren om een voordelig alternatief te bieden naast de grote aanbieders als KPN en Ziggo.

Teleplaza bij u thuis
Teleplaza levert op een groot aantal glasvezelnetwerken door heel Nederland internet, televisie en telefonie. Ze maakt daarbij gebruik van een eigen ontwikkeld interactief televisieplatform met een volledig aanbod van Nederlandse en internationale zenders.

Teleplaza Zakelijk
Teleplaza realiseert en beheert ICT-infrastructuren voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, projectontwikkelaars, gemeenten en het midden- en kleinbedrijf met als doelstelling het verduurzamen van de gebouwen met zowel een economisch als maatschappelijk rendement. Teleplaza biedt een toekomstbestendige infrastructuur en service, waardoor eigenaren er zelf geen omkijken meer naar hebben. Teleplaza heeft vergaande kennis van en ervaring in open glasvezelnetwerken, exploitatie van triple play diensten en het transport van alle IP-ethernetdiensten, zoals zorgdiensten, smart metering, intercom en beveiliging.

© Copyright - Teleplaza
realisatie door ARTbeving