MELDING: Ontbreken zenders Discovery/Eurosport
Helaas zijn wij op dit moment niet in staat de zenders van Discovery Benelux door te geven. We zijn hard aan het werk om met Discovery tot een oplossing te komen of om een alternatief aan te bieden. Tot die tijd is doorgifte van de zenders van Discovery Benelux gestaakt. Het betreft hier de volgende zenders: Discovery Channel, TLC, ID investigation Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, SCI Discovery Science, Animal planet en Discovery World. Als er iets veranderd, zullen we u via deze website op de hoogte brengen.

Een storing melden

 
zakelijkparticulier
*
*
*
*

gegevens contactpersoon

*
*
*

janee

Dit formulier slaat uw gegevens op zodat we contact met u op kunnen nemen. Deze gegevens zullen we nooit delen met derden. Bekijk onze privacy verklaring om meer te lezen over de manier waarop we met uw gegevens omgaan.

 
 

Met een sterretje gemarkeerde velden zijn verplichte invulvelden.

Indien u een storing heeft buiten onze kantoortijden (09.00 Р17.00 uur) die om spoed vraagt, kunt bellen naar  0251-783 141 of naar 013-7620 777.
U krijgt dan twee opties te horen

1. voor het inspreken van een boodschap of optie
2. om direct door verbonden te worden met onze helpdesk.

Onze helpdesk is tot 21.00 uur bereikbaar daarna kunt u Teleplaza bereiken via een voicemail of per email.
Bij een grote calamiteit zal onze technische dienst contact opnemen. Anders zullen wij de eerst volgende werkdag contact met u opnemen.

Teleplaza zal vertrouwelijk met de door u ingevulde persoonlijke gegevens omgaan, deze worden niet aan aangewend ten behoeve van derden.

 

© Copyright - Teleplaza
realisatie door ARTbeving