Teleplaza toont u hier bij met trots onze gerealiseerde projecten. Graag willen wij uw project renovatie of nieuwbouw toevoegen aan onze lijst en bouwen op een geslaagde samenwerking.

Studenten huisvesting in Tilburg

Studentencampus in Tilburg

Senioren/Zorg complex Tuitjenhorn

Senioren/zorg complex Tilburg

bewonerscomplex in Haarlem

Teleplaza beheert en levert hier internet en telefonie diensten

Beheer glasvezelnetwerk

Senioren appartementen Tilburg

Senioren appartementencomplex

Senioren complex

Woningbouw

Studenten huisvesting

Piusplaza 112 nieuwbouw woningen in Tilburg

In opdracht van Wonenbrebug heeft Teleplaza een glasvezel netwerk aangelegd. Dit complex is deels  studenten appartementen maar nu ook beschikbaar voor de bestaande particuliere huurders.

Glasvezel voor alle ondernemers in Ulft Gaanderen en Terborg

Woningbouw

Woningbouw

Teleplaza verzorgt het technisch beheer van het open glasvezelnetwerk op bedrijventerrein in Nieuwkoop in opdracht van Fiber Revolution.

Teleplaza verzorgt het beheer en diensten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Klanten kunnen via onze verkoopafdeling 013-7620777 contact op nemen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren.

Senioren appartementen in Tilburg hebben beschikken over glasvezel met diensten van Teleplaza. Dit complex is aangesloten op de glasvezelring van Teleplaza in Tilburg

In opdracht van woningbouwstichting Weller is voor de huurders van het Maankwartier glasvezel beschikbaar. De bewoners kunnen bij ons eenvoudig de diensten bestellen.

Teleplaza levert de diensten voor de bewoners van DE TRIP. Bewoners kunnen via onze website eenvoudig de glasvezeldiensten bestellen.

Teleplaza heeft de opdracht van Fiber Revolution Nederland ontvangen voor het technisch Beheer. Gezamenlijk zullen wij de Tilburgs ondernemers voorzien van een goed werkend glasvezelnetwerk. Ondernemers kunnen op dit open netwerk een keuze maken uit diverse Providers met een op maat diensten pakket.

Holland Park circa 3500 appartementen in Diemen en allemaal voorzien van glasvezel

Teleplaza heeft in opdracht van Wijkerzand Projecten dit project voorzien van een glasvezelnetwerk. Waarbij nieuwe bewoners kunnen gebruikmaken van supersnel internet en interactieve diensten.

Bewoners toren Radboutveste in Utrecht zijn voorzien van glasvezel bekabeling, naast het beheer van het glasvezel netwerk in combinatie met IP videointercom biedt Teleplaza ook diensten aan. Bewoners kunnen via onze website zich aanmelden.

© Copyright - Teleplaza
realisatie door ARTbeving